Контактирајте не
cvejo2002@yahoo.com
info@cvejo.com.mk

 

Телефонски Броеви
078 214 578
034 328 276

 

Работно Време
ПОНЕДЕЛИК – ПЕТОК
08:00 – 18:00
САБОТА
08:00 – 16:00

Производи

Печатење на флаери

Печатење на флаери

Флаерот е еден од најчесто употребуваните медуими за едноставен, директен и економичен пренос на саканата информација или маркетинг порака до целната група. Успешно го пронаоѓа своето место помеѓу современите медиуми. Најчест избор на формат е А4 или А5, со или без превиткување. Флаерите можат да бидат катирани и во произволни и интересни форми.

Печатење на Брошури

Брошурата е погоден медиум кога имате потреба да опишете неколку производи, услуги, да пренесете некоја кратка порака или да извршите кратка презентација на Вашиот бизнис. Најчест избор на формат е A5 или В5, со обем од 8 до 16 страници. Поврзувањето на страниците вообичаено е со хефтање.
Печатење на брошури
Изработка на календари

Изработка на календари

Календар е традиционален печатен материјал кој има практична употреба но преку правилен избор на материјали и соодветен дизајн може да биде интересен медиум за адвертајзинг. Доработките како пластифицирање, парцијално лакирање или отисок со фолија даваат дополнителна убавина на продуктот.

Печатење на постери

Постер е медуим за директен и впечатлив пренос на маркетинг порака до целната група. Погоден е за локации каде има поголема фрекфенција на луѓе и лесна воочливост. Спореден со другите медиуми за оваа намена , сеуште е незаменлив според ефикасноста и цената за произведување. Најчест избор на формат е В2 или В3.
Печатење на постери во голем формат
Печатење мениа

Печатење на мениа

Печатење на Тефтери

Тефтерот е печатен материјал кој по својата природа останува незаменлив во секојдневната работа. Со избор на вистинските материјали, врвен печат и завршна доработка може да се дојде до продукт кој ќе претставува одличен репрезентативен материјал за маркетинг цели и корпоративен идентитет. Најчест избор на формат е Б5. Доработките како пластифицирање, парцијално лакирање или отисок со фолија даваат дополнителна убавина на продуктот. Може да биде организиран како едноставен бележеник во мек повез или роковник со календариум во тврд повез. Оптимално поврзување е со метална спирала, а може да се изведе и со шиење и лепење.
Печатење на тефтери
Печатење на ID Карти

Печатење на ИД Карти

Печатење на визит карти

Визит карта е традиционален печатен материјал кој практично е назаменлив во процесот на остварување и одржување на дирекни бизнис релации. Најчесто се изработуваат во формат 9 х 5 cm или 8,5 х 5,5 cm. Доработките како пластифицирање, парцијално лакирање или отисок со фолија даваат дополнителeн квалитет на продуктот.
Печатење на визит карти
Печатење на текстил

Печатење на текстил

Печатење на подметачи со вашето лого

Печатење подметачи со ваше лого
Печатење пенкала и запалки

Печатење на пенкала и запалки

Вашето лого и податоци на пенкалото на едноставен и економичен начин оставаат белег на Вашиот бизнис идентитет. Имате можост да изберете разни варијанти на пенкала и нивно брендирање.

укоричување тврди корици

Укоричување тврди корици
Печатење чаши 2

Печатење на чаши